Cursussen

A- A A+

Manden vlechten:

De cursus wordt gegeven door Heidi Demeyer. Voor deelname kunt u haar contacteren via 050/678546.

De exacte data worden via de kalender doorgegeven. U kunt ook per e-mail op de hoogte gehouden worden door een berichtje naar heididemeyer@telenet.be. Tijdens de zomermaanden worden ook een aantal losse vlechtdagen gehouden ter kennismaking. Ook die data worden telkens doorgegeven via onze kalender.

Wijnproefavond:

Ontdek de kracht en eenvoud in biologische wijnen. Data volgen.

Bakcursus:

Op regelmatige tijdstippen gaan er ook bakcursussen door. We maken gistbroden met voordeeg (poolish) en zuurdesem en leren veel over deegkwaliteit en het bakproces. De broden worden in de houtgestookte oven gebakken en de cursus gaat door in het originele bakhuis. Data worden telkens via de kalender doorgegeven.

Kookcursus:

Op regelmatige basis schakelen we een gastkok in om een kookcursus te komen geven. Verschillende thema's komen aan bod. Op de kalender vindt u de data terug.

Eénmalige cursussen:

In de toekomst plannen we enkele (eenmalige) cursussen: het maken van een composttoilet, zelf kaas maken … Houd onze kalender in de gaten. Suggesties zijn overigens steeds welkom!

Te huur:

Ook voor uw cursus of andere activiteiten staat ons bakhuisje open. Er is plaats voor ongeveer 20 personen en bij mooi weer kan er ook gebruik gemaakt worden van de omliggende tuin.

Naast het bakhuis is er ook de hooizolder met ruimte voor een tachtigtal mensen en een gezellige buitenbar.

De prijs voor een weekend bedraagt €100 (10€ per uur, 30€ per dagdeel of 50€ per dag). Dranken moeten verplicht ter plaatse afgenomen worden (aan de verkoopprijs van de boerderijwinkel). Voor bijkomende info kunt u steeds contact met ons opnemen.

Bioboerderij De Zaaier, Korte Akkerstraat 2,8020 Ruddervoorde , Ligging, Gsm: +32 473 98 65 88, info@zaaier.be, BTW BE 0673 444 076, Stratenplan