Bakhuis

A- A A+

In het bakhuis van ‘De Zaaier' organiseren we verschillende cursussen en workshops.
Alle activiteiten gaan door in het gerenoveerde bakhuis uit circa 1835.

Het huis heeft een originele houtgestookte oven en was oorspronkelijk de woning van de knecht en de meid.
Particulieren, scholen en andere groepen kunnen bij ons op uitstap komen of een cursus volgen.
Elke vrijdagvoormiddag bakken we onze verse broodjes in de bijna tweehonderd jaar oude oven. De ingrediënten zijn meel, water, een beetje zout, een combinatie van een levendige zuur- en gistdesem en heel veel tijd want dat is misschien wel het belangrijkste element voor een lekker en voedzaam brood. We vinden het belangrijk om deze oude ambacht levendig te houden en de kennis door te geven.

Bioboerderij De Zaaier, Korte Akkerstraat 2,8020 Ruddervoorde , Ligging, Gsm: +32 473 98 65 88, info@zaaier.be, BTW BE 0673 444 076,
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken