Welkom

A- A A+

Bioboerderij De Zaaier - RuddervoordeWij kweken biologische groenten en fruit op 8 hectare grond rond onze erkende zorgboerderij in Ruddervoorde (Oostkamp).

  • Wij verkopen biologische producten op de markt en in onze boerderijwinkel.
  • Wij geven cursussen en workshops om u kennis te laten maken met de natuur. 
  • Wij leveren wekelijks groentenpakketten bij u thuis. 

Ons bedrijf heet ‘De Zaaier' en dat is niet toevallig. De symboliek van de zaaier die uitgaat om te zaaien inspireert ons elke dag. Op het eerste gezicht zijn wij met heel aardse dingen bezig.

De aardse eenvoud van het werk en de dingen draagt echter een grote spirituele kracht in zich waar wij telkens mee geconfronteerd worden en ons geluk uit putten. De vruchten uit onze liefdevolle arbeid zaaien wij. Mogen ze ontkiemen en duizend maal vrucht voortbrengen…

Het verhaal van De Zaaier begon met de aankoop van de boerderij in 1999.
In 2001 werd, na de renovatie van de gebouwen, gestart met de professionele teelt van biologische groenten. In de omschakeljaren was het van groot belang om ook een inkomen te genereren en daarom werd er onmiddellijk gestart met de markt- en thuisverkoop van verse biologische groenten en fruit.

Wij hebben een diep respect voor alles wat er ons op deze aarde gegeven is. We hebben bij onze werkzaamheden steeds oog voor de natuur en proberen daarom een gesloten en energiearme kringloop op ons bedrijf te realiseren.

Voor wie het graag van dichtbij beleeft: kom en kijk!

We zijn ook lid van WWOOF (World Wide Opportunities on Organic Farms). Via deze organisatie zijn wij gastboerderij voor mensen die reizen en werken willen combineren op ecologische boerderijen over de hele wereld.

WIE IS WIE OP DE ZAAIER: klik op de thumbs...

Bioboerderij De Zaaier, Korte Akkerstraat 2,8020 Ruddervoorde , Ligging, Gsm: +32 473 98 65 88, info@zaaier.be, BTW BE 0673 444 076,